Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4

WILDCAT - ATV-ul anului 2013

29.5.2014 18:45

 

Arctic Car Wildcat este castigatorul concursului " Quad of the Year 2013" , organizat de germana „ATV & Quad”. Wildcat s-a detasat semnificativ de concurenta în categoria cel mai bun side-by-side sport, obtinand peste 71 % din voturi. Locurile 2 si 3 ale podiumului au fost ocupate de Polaris RZR 800/900 XP cu 49.83 % din voturi si Can-Am Maverick, cu doar 21 % din voturi.

Faptul că Arctic Cat Wildcat 1000 detine suprematia clasei din care face parte nu este evidentiat doar de victoria in aceasta categorie. In intreg sondajul, in care au participat peste 120 de unitati inscrise in 20 de categorii, nici un alt ATV / UTV / SxS nu a inregistrat un procent similar de voturi.
Arctic Cat Wildcat reuseste sa se impuna prin caracteristici constructive adaptate conditiilor extreme de utilizare. Oferind cea mai mare garda la sol, alaturi de suspensia „5 Link” cu cursa amortizoarelor de , Wildcat va reusi sa surprinda cei mai pretentiosi utilizatori. Agilitatea sa este data de sasiului unic dar mai ales de motorul performant, alimentat cu injectie electronica de combustibil. Alte avantaje oferite de Wildcat sunt franele hidraulice cu discuri pe toate rotile, servodirectia electrica cu efect progresiv, farurile cu led si cea mai mare capacitate de transport din aceasta clasa.

Succesul și popularitatea lui Arctic Cat Wildcat nu este o simplă coincidență. Wildcat este rezultatul muncii continue a inginerilor Arctic Cat, care stiu ca perfectiunea nu tine de noroc ci mai degraba de perseverenta. Wildcat ocupa de multe ori, toate cele trei pozitii ale podiumurilor competitionale. Este si cazul maratonului off-road organizat in Cehia in 2013, unde la clasa 1000 centimetri cubi, Wildcat a urcat din nou pe podium.

În plus , compania Arctic Cat a anuntat lansarea unei versiuni imbunatatite a lui Wildcat X, modificarile notabile fiind inregistrate la partea de suspensie dar si la grupul motor, care acum este mult mai puternic.

Rezultatele sondajului revistei ATV & Quad - Categoria Side-by-Side Sport:

1 Arctic Cat WildCat 1000 la 71.87 % din voturi

2 Polaris Ranger RZR 800/900 XP - 49.83 % din voturi

3 , Can Am Maverick 1000 - 20.96 % din voturi

Notă :
Pentru ca participantii voturilor au putut vota pentru mai mult de un model din fiecare categorie, suma tuturor voturilor depaseste 100 %.


 

 

Versiunea US:

www.arcticcat.com

Meniu
Čtyřkolky Side By Side Sněžné skútry

Příslušenství a doplňky

ASP Group Distributing

Distribuitor oficial in Romania pentru ATV-uri si snowmobile Arctic Cat


www.aspgroup.ro