Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4

Istoric

Compania Arctic Cat american este unul dintre cei mai mari producatori de ATV-uri si snow mobile de prestigiu din lume.

 

Fondata de catre Edgar Hetteen in anii '60 ai secolului trecut, compania numita initial Polar Manufacture si apoi Arctic Enterprises debuteaza prin producerea de snowmobile. Desi ulterior s-a incercat extinderea profilului companiei prin achizitionarea unor fabricanti de barci, optiunea finala va fi ocuparea nisei de piata in care asamblarea si comercializarea snowmobilelor, ATV-urilor si vehicolelor side by side (ROV/UTV) este activitatea de baza. Din 1972 productia are loc in Omaha, statul Nebraska, iar din 1996 numele companiei a ramas Arctic Cat.

Debutul companiei in fabricarea ATV-urilor are loc in 1995, prin modelul Bearcat 440, ce avea sa devina un succes de piata datorita caracteristicilor tehnice deosebite, precum garda la sol mare si cursa lunga a amortizorului. Progresele au continuat si in anii urmatori, astfel incat in prezent Arctic Cat este recunoscut drept unul dintre fabricantii de top.

Din anul 2001 prezenta in aproape 24 de tari de pe piata europeana devine consolidata prin deschiderea sediului central in Austria, asigurand astfel conditii optime atat pentru fabricarea ATV-urilor, cat si pentru desfacerea produselor, furnizarea suportului tehnic si consiliere. Filiale Arctic Cat au fost inaugurate in Germania, Spania, Franta si Regatul Unit. Urmatorul pas important in asigurarea furnizarii unor produse de calitate a fost implementarea in anul 2003 a Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001: 2000/13


           

 
 

Versiunea US:

www.arcticcat.com

Meniu
Čtyřkolky Side By Side Sněžné skútry

Příslušenství a doplňky

ASP Group Distributing

Distribuitor oficial in Romania pentru ATV-uri si snowmobile Arctic Cat


www.aspgroup.ro