Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4
DURAMATIC ™
  • DURAMATIC ™
  • DURAMATIC ™

DURAMATIC ™

Transmisia automata Duramatic ™ este conceputa pentru cele mai grele sarcini. Acest variator robust cu o transmisie variabila continua, răspunde imediat la schimbările de sarcina, indiferent de viteză sau de turatia motorului. Duramatic ™ este format din trei elemente principale – variator, ambreaj și curea dințată. Impreuna formeaza un CVT (Continous Variable Transmission), cu variatorul mereu cuplat, pentru a reduce uzura curelei de transmisie. Totodata, Duramatic ™ contribuie la o eficienta deosebita, eliminand supraturarea motorului si permitand economii semnificative de combustibil.

Cautare dealeri >

  • Prowler HDX 700i

    Prowler HDX 700i

Prowler HDX 700i

Prowler HDX 700i

Arctic Cat Prowler HDX 700i a fost votat in 2011 cel mai bun Heavy-Duty UTV de pe piață. Pe buna dreptate, Prowler HDX 700i are o multime de avantaje dintre care mentionam: suspensia complet independentă pe toate cele 4 roti, servodirectie progresiva si amortizoare spate reglabile FOX FLOAT ® Coil-Over.

Asemenea unei basculante uriașe Prowler HDX se poate incarca cu aproape jumatate de tona de rocă, pietriș sau fân baloti si este destul de mare chiar si pentru paleti. Și in doar cateva secunde, puteți elimina obloanele benei basculabile, transformand-o intr-o platforma foarte practica. Cu o greutate de 680 kg, Prowler 700HDX vine in standard cu servodirectie progresiva si volan reglabil pe inaltime, pentru un confort si o manevrabilitate superioara. Iar cum pentru muncile dificile se prea poate sa ai nevoie si de ajutoare, Prowler HDX 700 ofera spatiu pentru 3 persoane. Cu Prowler alaturi, stii ca lucrul bine inceput e pe jumatate facut!

Omologare circulatie: Da

 

Preț la cerere

Distribuitorul autorizat Arctic Cat in Romania recomanda accesorii originale

Banner Banner Banner Banner

Versiunea US:

www.arcticcat.com

Meniu
Čtyřkolky Side By Side Sněžné skútry

Příslušenství a doplňky

ASP Group Distributing

Distribuitor oficial in Romania pentru ATV-uri si snowmobile Arctic Cat


www.aspgroup.ro