Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4

Despre noi

Bine ați venit pe site-ul nostru, ASP GROUP EAST SRL, importator oficial al produselor Arctic Cat in Romania. De altfel ASP GROUP este unul dintre cei mai mari distribuitori de accesorii pentru atv-uri din Europa Centrala si de Est fiind partenerul a peste 25 de importanti producatori din domeniu.

Cu o abordare onesta si servicii profesionale ne-am consolidat o pozitie puternica si stabila pe piata romaneasca unde promitem mereu clientilor nostri produse de cea mai inalta calitate intotdeauna testate de echipa noastra dar si oferind clientilor nostri posibilitatea de a testa.

Ca si distribuitor, ASP GROUP coopereaza cu peste 400 magazine de retail din Europa, scopul nostru principal fiind satisfactia clientilor nostri, dar si celelalte valori ca onestitatea in afaceri, grija pentru calitatea produselor noastre, viteza si profesionalismul serviciilor oferite de noi nu sunt o simpla fraza goala.

ATV-uri, piese de schimb, accesorii originale sau after-market importate sunt în stoc la cerere in depozitul nostru central din Bucuresti, astfel încât să putem garanta cel mai scurt timp de livrare. Cele mai importante modele de atv-uri din gama nostra de produse se pot testa gratuit la dealerii nostri inainte de achizitie pentru a va putea convinge de calitatea si calitatile produselor noastre. Un alt serviciu oferit de noi este montajul gratuit a accesoriilor pe care le achizitionati din magazinele nostre sau de la dealerii nostri.

 

 

 

 

Versiunea US:

www.arcticcat.com

Meniu
Čtyřkolky Side By Side Sněžné skútry

Příslušenství a doplňky

ASP Group Distributing

Distribuitor oficial in Romania pentru ATV-uri si snowmobile Arctic Cat


www.aspgroup.ro